Karrige ushqimi për fëmijë NANI

7,990 Lekë 2,990 Lekë

Karrige ushqimi për fëmijë NANI
Karrigia NANI 3-në-1 i ofron fëmijës tuaj ndenjësen më të mirë në shtëpi.

*Karakteristikat:
3 Funksione në 1:
*Karrige Ngrënie
*Karrige
*Tavolinë
*E sigurtë dhe dizajn ergonomik
*Lehtësisht e pastrueshme
*Përmasat 91 x 68 x 60 cm


SKU: 1335398693192
Përshkrimi

Karrige ushqimi për fëmijë NANI
Karrigia NANI 3-në-1 i ofron fëmijës tuaj ndenjësen më të mirë në shtëpi.

*Karakteristikat:
3 Funksione në 1:
*Karrige Ngrënie
*Karrige
*Tavolinë
*E sigurtë dhe dizajn ergonomik
*Lehtësisht e pastrueshme
*Përmasat 91 x 68 x 60 cm