Karrige TIFFANY

2,990 Lekë 1,390 Lekë
Karrige TIFFANY

Karakteristikat:
*
Karriget janë të lehta, dhe shumë të qëndrueshme
*Pastrohet lehtësisht
*Këto karrige moderne janë të përshtatshme për ambiente të brendshme dhe të jashtme, duke pasur parasysh se ato janë rezistente ndaj motit dhe UV
*Përmasat: 93 x 38 x 43.5 cm
*Lartësia deri në ndenjëse: 42 cm

SKU: 8697402549217
Përshkrimi
Karrige TIFFANY

Karakteristikat:
*
Karriget janë të lehta, dhe shumë të qëndrueshme
*Pastrohet lehtësisht
*Këto karrige moderne janë të përshtatshme për ambiente të brendshme dhe të jashtme, duke pasur parasysh se ato janë rezistente ndaj motit dhe UV
*Përmasat: 93 x 38 x 43.5 cm
*Lartësia deri në ndenjëse: 42 cm