Divan VIENA Blue

174,875 Lekë 109,990 Lekë

Divan VIENA Blue
Krijoni një atmosferë moderne dhe të rafinuar me divanin VIENA. Format e rrumbullakosura të mbështetëses dhe mbështetëses së krahëve theksojnë anën e saj elegante dhe magjepsëse.


Karakteristikat:
*Përmasat: 172 x 97 x  80 cm
*Lartësia e ulëses: 47 cm
*Materiali i këmbës(ve): Hekuri
*Materiali i strukturës: Panele kompensatë, pishe
*Materiali i mbushjes:shkumë poliuretani (PU), poliestër
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Pesha: 48 kg


SKU: 3,560,237,597,164
Përshkrimi

Divan VIENA Blue
Krijoni një atmosferë moderne dhe të rafinuar me divanin VIENA. Format e rrumbullakosura të mbështetëses dhe mbështetëses së krahëve theksojnë anën e saj elegante dhe magjepsëse.


Karakteristikat:
*Përmasat: 172 x 97 x  80 cm
*Lartësia e ulëses: 47 cm
*Materiali i këmbës(ve): Hekuri
*Materiali i strukturës: Panele kompensatë, pishe
*Materiali i mbushjes:shkumë poliuretani (PU), poliestër
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Pesha: 48 kg