Karrige e palosshme BLACK

7,990 Lekë 4,792 Lekë

Karrige e palosshme BLACK

Karakteristikat: 
*Përmasat: 55 x 70 x 150cm
*Kapaciteti maksimal i ngarkesës: 110 kg
*Materiali: tekstil dhe alumin


SKU: 8719987440731
Përshkrimi

Karrige e palosshme BLACK

Karakteristikat: 
*Përmasat: 55 x 70 x 150cm
*Kapaciteti maksimal i ngarkesës: 110 kg
*Materiali: tekstil dhe alumin