Karrige e palosshme SIESTA

7,400 Lekë 5,592 Lekë

Karrige e palosshme SIESTA Gri

Karakteristikat:
*Strukturë metali
* Ngjyrë gri e errë, gri e hapur, e zezë
*Zë pak hapësirë kur paloset
*Reziztent ndaj kushtet të motit, shiut dhe rrezeve UV
*E përshtatshme në kopësht, tarracë, ballkon dhe plazh
*Përmasat  158 x 59 cm

 

SKU: 8719202982060
Përshkrimi

Karrige e palosshme SIESTA Gri

Karakteristikat:
*Strukturë metali
* Ngjyrë gri e errë, gri e hapur, e zezë
*Zë pak hapësirë kur paloset
*Reziztent ndaj kushtet të motit, shiut dhe rrezeve UV
*E përshtatshme në kopësht, tarracë, ballkon dhe plazh
*Përmasat  158 x 59 cm