Karrige GAVITY

8,990 Lekë 4,792 Lekë

Karrige GAVITY 

Karakteristikat:
*E disponueshme në 2 ngjyra gri dhe vishnje
*Përmasat: 177 x 65 x 113 cm

 

SKU: 8445393049946
Përshkrimi

Karrige GAVITY 

Karakteristikat:
*E disponueshme në 2 ngjyra gri dhe vishnje
*Përmasat: 177 x 65 x 113 cm