Set PACIFIC

39,900 Lekë 25,592 Lekë
Set PACIFIC
Set Pacific i i cili përmban 2 shezlonge dhe 1 tavolinë.

Karakteristikat:
*Ngjyra: Cappuccino
*Shezlongu: 197 x 75 x 40.4 cm
*Tavolina: 38 x 38 x 36 cm
SKU: 7290106934610
Përshkrimi
Set PACIFIC
Set Pacific i i cili përmban 2 shezlonge dhe 1 tavolinë.

Karakteristikat:
*Ngjyra: Cappuccino
*Shezlongu: 197 x 75 x 40.4 cm
*Tavolina: 38 x 38 x 36 cm