Tavolinë TEDY

22,770 Lekë 17,990 Lekë

Tavolinë TEDY
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Tedy

Karakteristikat:

*Materiali i tabakasë + sirtarët e përparmë + raftet : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Materiali i anëve: Panele kompensatë
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x L. 26 x W. 33,5 x H. 8 cm
*Numri i ndarjeve: 1
*Numri i rafteve : 1 x H. 10 cm
*Përmasat : W. 110 x D. 55 x L. 78.5 cm

SKU: 3560231638252
Përshkrimi

Tavolinë TEDY
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Tedy

Karakteristikat:

*Materiali i tabakasë + sirtarët e përparmë + raftet : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Materiali i anëve: Panele kompensatë
*Për vetë-montim: Po
*Numri i sirtarëve : 2 x L. 26 x W. 33,5 x H. 8 cm
*Numri i ndarjeve: 1
*Numri i rafteve : 1 x H. 10 cm
*Përmasat : W. 110 x D. 55 x L. 78.5 cm