Garderobë me 3 dyer UNICORN

99,900 Lekë 74,990 Lekë
Garderobë me 3 dyer UNICORN

E krijuar për të krijuar një atmosferë magjike, garderoba Unicorn me 3 dyer i transformon dhomat e gjumit në një mbretëri përrallore. Dizajni  mbresëlënës dhe detajet plot ngjyra sjellin gëzim dhe magji në shtëpi, duke e bërë të voglin tuaj yllin e historisë së tyre.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 56 x 150 x 215 cm
*
Pesha: 136 kg
*
Numri i rafteve: 5
SKU: 2121
Përshkrimi
Garderobë me 3 dyer UNICORN

E krijuar për të krijuar një atmosferë magjike, garderoba Unicorn me 3 dyer i transformon dhomat e gjumit në një mbretëri përrallore. Dizajni  mbresëlënës dhe detajet plot ngjyra sjellin gëzim dhe magji në shtëpi, duke e bërë të voglin tuaj yllin e historisë së tyre.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 56 x 150 x 215 cm
*
Pesha: 136 kg
*
Numri i rafteve: 5