Balenë transparente me fryrje

2,190 Lekë 632 Lekë
Balenë transparente me fryrje
E përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 145 x 70 cm
*E përshtatshme për mosha +3 vjeç 

SKU: 6920388606134
Përshkrimi
Balenë transparente me fryrje
E përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 145 x 70 cm
*E përshtatshme për mosha +3 vjeç