Komardare rrethore WATERMELON

4,420 Lekë 2,312 Lekë
Komardare rrethore WATERMELON
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 168 x 38 cm
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç 

SKU: 6941057413105
Përshkrimi
Komardare rrethore WATERMELON
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 168 x 38 cm
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç