Pishinë HONEY

5,500 Lekë 2,632 Lekë
Pishinë HONEY
Është pishina perfekte për argëtimin dhe argëtimin e të vegjëlve.

Karakteristikat:
*Përmasat: 150 cm x 41cm
SKU: 6920388667340
Përshkrimi
Pishinë HONEY
Është pishina perfekte për argëtimin dhe argëtimin e të vegjëlve.

Karakteristikat:
*Përmasat: 150 cm x 41cm