Pishinë për fëmijë INTEX

12,900 Lekë 11,192 Lekë
Pishinë për fëmijë INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 290 x 180 x 104 cm
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +2vjeç.
SKU: 6941057420165
Përshkrimi
Pishinë për fëmijë INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 290 x 180 x 104 cm
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +2vjeç.