Karrige WICKER

7,490 Lekë

Karrige WICKER

Karakteristikat:
*Me tapiceri
*Materiali: Dru
*E përshtatshme për ambiente shtëpie dhe lokali
*Mbështetëse e rehatshme 

SKU: 999000008435
Përshkrimi

Karrige WICKER

Karakteristikat:
*Me tapiceri
*Materiali: Dru
*E përshtatshme për ambiente shtëpie dhe lokali
*Mbështetëse e rehatshme