Blender

7,490 Lekë 4,990 Lekë

Blender 

Karakteristikat:
*Materiali: çelik inox/plastikë
*2 nivele shpejtësie dhe funksioni i pulsit
*Me 4 tehe prerëse
*Përfshin 2 gota smoothie 300 ml dhe 600 ml
*Fund kundër rrëshqitjes
*Fuqia: 300W


SKU: 8711252473543
Përshkrimi

Blender 

Karakteristikat:
*Materiali: çelik inox/plastikë
*2 nivele shpejtësie dhe funksioni i pulsit
*Me 4 tehe prerëse
*Përfshin 2 gota smoothie 300 ml dhe 600 ml
*Fund kundër rrëshqitjes
*Fuqia: 300W