Tapet GLABE Blue

39,680 Lekë 17,900 Lekë
Ndjenja neutrale, mashkullore e Pantone's Dusk Blue i jep ndjesi qetësuese të ngjyrës. Autoriteti botëror për ngjyrën e ka cilësuar këtë ngjyrim të lezetshëm midis parashikimit të saj të pranverës dhe si një zgjedhje nostalgjike, e besueshme. Material: 75% Mendafsh Bambuje, 25% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003844
Përshkrimi
Ndjenja neutrale, mashkullore e Pantone's Dusk Blue i jep ndjesi qetësuese të ngjyrës. Autoriteti botëror për ngjyrën e ka cilësuar këtë ngjyrim të lezetshëm midis parashikimit të saj të pranverës dhe si një zgjedhje nostalgjike, e besueshme. Material: 75% Mendafsh Bambuje, 25% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë