Krevat VIENA

18,430 Lekë 11,990 Lekë
Krevat VIENA

Karakteristikat:
Permasat 96 x 89 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm
SKU: 8697001027505
Përshkrimi
Krevat VIENA

Karakteristikat:
Permasat 96 x 89 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm