Raft tualeti DIAMOND

9,990 Lekë 6,990 Lekë
Raft tualeti DIAMOND

Karakteristikat:
*Permasat 52 x 83 x 38 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Përfshihet dhe një kosh lavanderie
SKU: 8697001036996
Përshkrimi
Raft tualeti DIAMOND

Karakteristikat:
*Permasat 52 x 83 x 38 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Përfshihet dhe një kosh lavanderie