Karrige zyre ENZO

21,990 Lekë 13,990 Lekë

Karrige zyre ENZO

Karakteristikat: 
*Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
*Mbështetëse koke dhe suport per mesin
*Sfungjer i gjerë dhe i trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
*Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
*Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..

SKU: N002258
Përshkrimi

Karrige zyre ENZO

Karakteristikat: 
*Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
*Mbështetëse koke dhe suport per mesin
*Sfungjer i gjerë dhe i trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
*Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
*Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..