Karrige zyre ALEXIS

16,990 Lekë 10,990 Lekë

Karrige zyre ALEXIS

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë me bazë kromi
*Statike
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 90 x 68 x 51 cm 

SKU: 999000007758
Përshkrimi

Karrige zyre ALEXIS

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë me bazë kromi
*Statike
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 90 x 68 x 51 cm