Karrige zyre OLVA

21,990 Lekë 14,990 Lekë

Karrige zyre OLVA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Krahë me bazë kromi
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë

SKU: 999000007756
Përshkrimi

Karrige zyre OLVA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Krahë me bazë kromi
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë