Raft librash ISA me 6 rafte

9,990 Lekë 6,990 Lekë

Raft librash ISA me 6 rafte

Karakteristikat:
*6 ndarje
*Ngjyra: Lisi dhe e bardhë
*Përmasat: 170 x 58 x 23 cm 

SKU: 8697001024832
Përshkrimi

Raft librash ISA me 6 rafte

Karakteristikat:
*6 ndarje
*Ngjyra: Lisi dhe e bardhë
*Përmasat: 170 x 58 x 23 cm