Tavolinë studimi LOGAN + raft librash

9,990 Lekë 7,490 Lekë
Tavolinë studimi LOGAN + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 110 x 149 x 52 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*3 rafte për librat
*Dizajn ergonomik dhe elegant
SKU: 8697001024795
Përshkrimi
Tavolinë studimi LOGAN + raft librash

Karakteristikat:
*Përmasat 110 x 149 x 52 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*3 rafte për librat
*Dizajn ergonomik dhe elegant