Tavolinë studimi SONOMA

11,900 Lekë 6,990 Lekë
Tavolinë studimi SONOMA

Karakteristikat

*Përmasat: 90 x 75 x 52 cm 
*1 sirtar
*2 rafte
*Dorezë metalike

*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001025785
Përshkrimi
Tavolinë studimi SONOMA

Karakteristikat

*Përmasat: 90 x 75 x 52 cm 
*1 sirtar
*2 rafte
*Dorezë metalike

*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant