Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë

7,500 Lekë 5,490 Lekë

Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë

Karakteristikat:
*Materiali çelik
*Përmban furçën dhe mbajtësen e letrës së tualetit
*Përmasat H.76 cm

 

SKU: 8056471554667
Përshkrimi

Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë

Karakteristikat:
*Materiali çelik
*Përmban furçën dhe mbajtësen e letrës së tualetit
*Përmasat H.76 cm