Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë, me bazë qelqi

9,500 Lekë 6,490 Lekë

Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë, me bazë qelqi

Karakteristikat:
*Materiali çelik dhe bazë qelqi 
*Ngjyrë gri, bardhë, gri e errët
*Përmban furçën dhe mbajtësen e letrës së tualetit
*Përmasat 18 x 70.5 x 22 cm

 

 

SKU: 8033237840400
Përshkrimi

Aksesor tualeti për vendosjen e letrës, me furçë, me bazë qelqi

Karakteristikat:
*Materiali çelik dhe bazë qelqi 
*Ngjyrë gri, bardhë, gri e errët
*Përmban furçën dhe mbajtësen e letrës së tualetit
*Përmasat 18 x 70.5 x 22 cm