Alpina Grirëse Kripë dhe Piperi

1,990 Lekë 1,090 Lekë

Alpina Grirëse Kripë dhe Piper

Karakteristikat:
*
Grirëse Kripe dhe Piperi
*Mekanizëm bluarje
*Ngjyra: Argjend
*Materiali: Alumini
*Diametri: 6 cm
*Gjatësia: 22 cm

Mulliri është kompakt falë dizajnit që siguron përshtatjen e kripës dhe të piperit në një mulli.

SKU: 8711252160757
Përshkrimi

Alpina Grirëse Kripë dhe Piper

Karakteristikat:
*
Grirëse Kripe dhe Piperi
*Mekanizëm bluarje
*Ngjyra: Argjend
*Materiali: Alumini
*Diametri: 6 cm
*Gjatësia: 22 cm

Mulliri është kompakt falë dizajnit që siguron përshtatjen e kripës dhe të piperit në një mulli.