Bisht tigani I lëvizshëm

1,890 Lekë 1,390 Lekë
Bisht tigani I lëvizshëm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*E lehtë për tu pastruar dhe përdorur
SKU: 3560239263197
Përshkrimi
Bisht tigani I lëvizshëm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*E lehtë për tu pastruar dhe përdorur