Derrase per prerje 30 cm druri

1,840 Lekë 1,290 Lekë

Derrase per prerje 30 cm druri

Karakteristikat
*Materiali: e bardhë dhe druri
*Permasat: 15 x 1,3 x 30 cm

SKU: 8430852783684
Përshkrimi

Derrase per prerje 30 cm druri

Karakteristikat
*Materiali: e bardhë dhe druri
*Permasat: 15 x 1,3 x 30 cm