Garderobë për fëmijë HOME

5,990 Lekë 3,990 Lekë
Garderobë për fëmijë HOME
Magjepsëse dhe argëtuese, premton orë të tëra lojërash imagjinative.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 60 x 37 x 99 cm
SKU: 3560239688563
Përshkrimi
Garderobë për fëmijë HOME
Magjepsëse dhe argëtuese, premton orë të tëra lojërash imagjinative.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 60 x 37 x 99 cm