Komardare rrethore WHALE

7,720 Lekë 5,990 Lekë
Komardare rrethore WHALE
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 201 x 196 x 91 cm
*Kapacitet: 200 litra
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç 

SKU: 6941057413112
Përshkrimi
Komardare rrethore WHALE
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 201 x 196 x 91 cm
*Kapacitet: 200 litra
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç