Komardare rrethore RAINBOW

6,720 Lekë 4,490 Lekë
Komardare rrethore RAINBOW
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 130 x147 cm
*Kapacitet: 84 litra
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç 

SKU: 6941057417219
Përshkrimi
Komardare rrethore RAINBOW
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Material shumë cilësor
*Përmasat: 130 x147 cm
*Kapacitet: 84 litra
*E përshtatshme për mosha +2 vjeç