Tavolinë druri

9,690 Lekë 4,990 Lekë

Tavolinë druri
Kjo tavolinë e bardhë dhe me stil ofron një hapësirë pune të sigurt dhe të rehatshme për fëmijët. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF 
*Përmasat: 58 x 46.3 x 52 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 3560234465466
Përshkrimi

Tavolinë druri
Kjo tavolinë e bardhë dhe me stil ofron një hapësirë pune të sigurt dhe të rehatshme për fëmijët. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF 
*Përmasat: 58 x 46.3 x 52 cm
*Trashësia: 1.2 cm