Pikturë me tekste të zeza 50x50 cm

2,490 Lekë 1,390 Lekë
Pikturë me tekste të zeza 50x50 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe e zezë
*Permasat: 50 x 50 cm

SKU: 8430852931689
Përshkrimi
Pikturë me tekste të zeza 50x50 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe e zezë
*Permasat: 50 x 50 cm