Pishinë blu

8,490 Lekë 5,490 Lekë
Pishinë blu
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 262 x 175 x 56 cm
*Kapaciteti: 770 litra
*Mosha minimale e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është 6 vjeç e lart.
SKU: 6941057454832
Përshkrimi
Pishinë blu
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 262 x 175 x 56 cm
*Kapaciteti: 770 litra
*Mosha minimale e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është 6 vjeç e lart.