Pompë dore

2,490 Lekë 1,690 Lekë
Pompë dore
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Shpejtësia e fryrjes së këtij modeli është tre herë më e shpejtë se çdo pompë e vogël 
*Ngjyra: E zezë
*Materiali: Polipropileni
*Lartësia: 37 cm
SKU: 6941057404752
Përshkrimi
Pompë dore
Komardare rrethore, e përkryer për pishinë dhe plazh.


Karakteristikat:
*Shpejtësia e fryrjes së këtij modeli është tre herë më e shpejtë se çdo pompë e vogël 
*Ngjyra: E zezë
*Materiali: Polipropileni
*Lartësia: 37 cm