Kuti organizuese druri

7,900 Lekë 5,490 Lekë
Kuti organizuese druri
Kutia organizuese e drurit ofron një vend të sigurt dhe lehtësisht të aksesueshëm për ruajtjen e lodrave dhe veshjeve.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Këmbë druri
*Përmasat:  58 x 37.5 x 49.5 cm
*Trashësia: 1.2 cm
SKU: 3560234465459
Përshkrimi
Kuti organizuese druri
Kutia organizuese e drurit ofron një vend të sigurt dhe lehtësisht të aksesueshëm për ruajtjen e lodrave dhe veshjeve.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Këmbë druri
*Përmasat:  58 x 37.5 x 49.5 cm
*Trashësia: 1.2 cm