Set SALEMO

44,900 Lekë 34,990 Lekë
Set SALEMO 
Set SALEMO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 133 x 67 x 76 cm
*Poltroni tek (x2)  79 x 67 x 76 cm
*Tavolina 76 x 56 x 42 cm
SKU: 8711245155340
Përshkrimi
Set SALEMO 
Set SALEMO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 133 x 67 x 76 cm
*Poltroni tek (x2)  79 x 67 x 76 cm
*Tavolina 76 x 56 x 42 cm