Set CLAIRE

49,900 Lekë 29,990 Lekë
Set CLAIRE
Claire është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 65 x 113 x 74 cm
*Poltroni tek (x2)  65 x 63 x 74 cm
*Tavolina 55,5 x 55,5 x 38,5 cm
SKU: 8711245154688
Përshkrimi
Set CLAIRE
Claire është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 65 x 113 x 74 cm
*Poltroni tek (x2)  65 x 63 x 74 cm
*Tavolina 55,5 x 55,5 x 38,5 cm