Kapëse dore

450 Lekë 269 Lekë

Kapëse dore

Karakteristikat:
*Kapësja e  dorës është projektuar për përdorim të lehtë dhe të rehatshëm në dorë.
*Lejon kapje të shpejtë dhe pa probleme të dokumenteve, me përpjekje minimale.
*Është bërë nga materiale të qëndrueshme.
*Përmasa: 2 x 17 x 9,5 cm

SKU: 8430852459428
Përshkrimi

Kapëse dore

Karakteristikat:
*Kapësja e  dorës është projektuar për përdorim të lehtë dhe të rehatshëm në dorë.
*Lejon kapje të shpejtë dhe pa probleme të dokumenteve, me përpjekje minimale.
*Është bërë nga materiale të qëndrueshme.
*Përmasa: 2 x 17 x 9,5 cm