Set SALEMO Grey

31,300 Lekë 19,900 Lekë
Set SALEMO Grey
SALEMO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 133 x 67 x 76 cm
*Poltroni tek (x2)  79 x 67 x 76 cm
*Tavolina 76 x 56 x 42 cm
SKU: 8711245155302
Përshkrimi
Set SALEMO Grey
SALEMO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 133 x 67 x 76 cm
*Poltroni tek (x2)  79 x 67 x 76 cm
*Tavolina 76 x 56 x 42 cm