Shtëpi për fëmijë HOME

12,900 Lekë 9,400 Lekë
Shtëpi për fëmijë HOME
Magjepsëse dhe argëtuese, premton orë të tëra lojërash imagjinative.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 115 x 66 x 126 cm
*Trashësia: 2.5 x 2.5 cm
SKU: 3560234465404
Përshkrimi
Shtëpi për fëmijë HOME
Magjepsëse dhe argëtuese, premton orë të tëra lojërash imagjinative.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 115 x 66 x 126 cm
*Trashësia: 2.5 x 2.5 cm