Set vazo METAL 2 copë

6,290 Lekë 4,400 Lekë

Set vazo METAL 2 copë

Karakteristikat:
*Set me 2 vazo bimësh ideale për shtëpi, ballkon dhe oborr
*Dizajn modern argjendi,
*Përmasat: 20 x 20 cm / 15 x 15 cm

SKU: A71000350
Përshkrimi

Set vazo METAL 2 copë

Karakteristikat:
*Set me 2 vazo bimësh ideale për shtëpi, ballkon dhe oborr
*Dizajn modern argjendi,
*Përmasat: 20 x 20 cm / 15 x 15 cm