Tabaka Për Pica Bamboo

1,090 Lekë 870 Lekë

Tabaka Për Pica Bamboo

Karakteristikat:
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Rezistente ndaj nxehtësisë dhe prerjes së picave
*Ideale edhe për servirje
*Përmasa 53,5 cm x 30,5 cm

SKU: 8719202628449
Përshkrimi

Tabaka Për Pica Bamboo

Karakteristikat:
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Rezistente ndaj nxehtësisë dhe prerjes së picave
*Ideale edhe për servirje
*Përmasa 53,5 cm x 30,5 cm