Dino dhëmbësh prej druri LITTLE STARS

750 Lekë 590 Lekë

Dino dhëmbësh prej druri LITTLE STARS

Karakteristika:
*Kjo zhurmë e ëmbël stimulon shqisat dhe në të njëjtën kohë shërben si unazë e daljes së dhëmbëve
*Lëvizja në formën e një dino lëshon tinguj kërcëllimë kur fëmija juaj e lëviz atë
*Tingulli i tingullit stimulon koordinimin sy-dorë dhe nxit kureshtjen e foshnjës.
*Unaza prej druri shërben si një unazë e daljes së dhëmbëve
*Është prej një pëlhure të butë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të përqafohet, të tundet dhe të luajë me të gjatë gjithë ditës.
*Ngjyrë jeshile
*Mosha +0muaj

SKU: 8719904721301
Përshkrimi

Dino dhëmbësh prej druri LITTLE STARS

Karakteristika:
*Kjo zhurmë e ëmbël stimulon shqisat dhe në të njëjtën kohë shërben si unazë e daljes së dhëmbëve
*Lëvizja në formën e një dino lëshon tinguj kërcëllimë kur fëmija juaj e lëviz atë
*Tingulli i tingullit stimulon koordinimin sy-dorë dhe nxit kureshtjen e foshnjës.
*Unaza prej druri shërben si një unazë e daljes së dhëmbëve
*Është prej një pëlhure të butë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të përqafohet, të tundet dhe të luajë me të gjatë gjithë ditës.
*Ngjyrë jeshile
*Mosha +0muaj