Dinozaur përqafimi për bebet LITTLE STARS

990 Lekë 640 Lekë

Dinozaur përqafimi për bebet  LITTLE STARS

Karakteristikat:
*Pëlhura është prej pelushi dhe lëshon një zhurmë kërcitëse gjatë lojës.
*Ngjyra jeshile
*Materiali pelushi
*Mosha +0 muaj
*Gjatësia 35 cm

SKU: 8719904721332
Përshkrimi

Dinozaur përqafimi për bebet  LITTLE STARS

Karakteristikat:
*Pëlhura është prej pelushi dhe lëshon një zhurmë kërcitëse gjatë lojës.
*Ngjyra jeshile
*Materiali pelushi
*Mosha +0 muaj
*Gjatësia 35 cm