Kënd ROYAL

59,900 Lekë 29,990 Lekë

Kënd ROYAL

Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Kënd ROYAL me katër vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 190 × 137 × 83 cm
*Materiali: Lëkurë
*Këmbë druri
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme
*Pesha:48 kg

 

SKU: 999000007937
Përshkrimi

Kënd ROYAL

Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Kënd ROYAL me katër vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 190 × 137 × 83 cm
*Materiali: Lëkurë
*Këmbë druri
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme
*Pesha:48 kg