Garderobë me tre dyer OSLO

84,900 Lekë 54,900 Lekë
Garderobë me tre dyer OSLO

Organizoni dhomën tuaj të gjumit me stil me garderobën tonë OSLO me 3 dyer. I krijuar nga druri i qëndrueshëm MDF dhe i disponueshëm me ngjyra të ngrohta, natyrale, i shton një ambient modern dhe komod dekorit të dhomës tuaj të gjumit. Shijoni shumë hapësirë ​​për ruajtjen e veshjeve dhe aksesorëve tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat: 210 x 55 x 150 cm

*Numri i sirtarëve: 2
*Numri i rafteve të hapura: 4
*Numri i rafteve: 6
*Numri i varëseve: 1


SKU: 2141
Përshkrimi
Garderobë me tre dyer OSLO

Organizoni dhomën tuaj të gjumit me stil me garderobën tonë OSLO me 3 dyer. I krijuar nga druri i qëndrueshëm MDF dhe i disponueshëm me ngjyra të ngrohta, natyrale, i shton një ambient modern dhe komod dekorit të dhomës tuaj të gjumit. Shijoni shumë hapësirë ​​për ruajtjen e veshjeve dhe aksesorëve tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat: 210 x 55 x 150 cm

*Numri i sirtarëve: 2
*Numri i rafteve të hapura: 4
*Numri i rafteve: 6
*Numri i varëseve: 1