Dyshek dopio ELEANOR

49,900 Lekë 23,990 Lekë

Dyshek dopio ELEANOR

Karakteristikat:
*Përmasat 160 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
*Dizajn ergonomik
*Butësi dhe mbështetje
*Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit

SKU: 99990000050041
Përshkrimi

Dyshek dopio ELEANOR

Karakteristikat:
*Përmasat 160 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
*Dizajn ergonomik
*Butësi dhe mbështetje
*Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit