Dyshek tek ELEANOR

31,900 Lekë 14,990 Lekë

Dyshek tek ELEANOR

Karakteristikat:
*Përmasat 90 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
*Dizajn ergonomik
*Butësi dhe mbështetje
*Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit

SKU: 99990000050034
Përshkrimi

Dyshek tek ELEANOR

Karakteristikat:
*Përmasat 90 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
*Dizajn ergonomik
*Butësi dhe mbështetje
*Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit